ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Η Ντεφνέ κλέβει τα κοσμήματα της μητέρας της και στέλνει τον Κεμάλ στη φυλακή!

Η Ντεφνέ κλέβει τα κοσμήματα της μητέρας της και στέλνει τον Κεμάλ στη φυλακή!

Ο Νετζμί έχει προβλήματα με τοκογλύφους, οι οποίοι ζητάνε να τους δώσει τα χρήματα που τους χρωστάει. Όταν εκείνοι τον ανακαλύπτουν στο σπίτι της Εμινέ και του κολλάνε το πιστόλι στον κρόταφο, ο Νετζμί ζητάει τη βοήθεια του γιου του.

Ο Γκιοκχάν προσπαθεί με κάθε τρόπο να συγκεντρώσει το πόσο που χρειάζεται για να σώσει τον πατέρα του, όμως εισπράττει από παντού αρνητικές απαντήσεις. Απογοητευμένος αποφασίζει να στραφεί για βοήθεια και στην Ντεφνέ.

Το νεαρό κορίτσι, που είναι ερωτευμένο με τον Γκιοκχάν, θεωρεί πως αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία για να του δείξει πόσο πολύ ενδιαφέρεται για εκείνον. Την επόμενη ώρα κιόλας κλέβει από την κρεβατοκάμαρα της μητέρας της κάποια ακριβά κοσμήματα και τα δίνει στον Γκιοκχάν. Σε εκείνον λέει ότι η μητέρα της είναι ενημερωμένη και δεν έχει αντίρρηση να τον βοηθήσουν.

Η κλοπή της Ντεφνέ δεν αργεί να αποκαλυφθεί. Όμως οι υποψίες δεν πέφτουν επάνω της. Την ημέρα που η Ντεφνέ έκλεψε τα κοσμήματα, η Μεσουντέ είχε φωνάξει στο σπίτι της Ναζάν τον Κεμάλ για να επιδιορθώσει μία ντουλάπα. Έτσι, εκείνη, γνωρίζοντας το ύποπτο παρελθόν του Κεμάλ, καλεί την αστυνομία και τον υποδεικνύει ως ένοχο. Τις επόμενες ώρες ο Κεμάλ συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή!

Θα αποκαλύψει η Ντεφνέ την πράξη της;

Η συνέχεια στο επόμενο επεισόδιο της σειράς ΖΩΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ το Σάββατο 17/6 

Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία