ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Γιατί η Σεχέρ επιστρέφει για δουλειά στο νυχτερινό κέντρο;

Γιατί η Σεχέρ επιστρέφει για δουλειά στο νυχτερινό κέντρο;

Η Σεχέρ, που μετά από τόσα χρόνια ανακάλυψε την κόρη της την Μεράλ, παρά την αρχική της απόφαση να παραιτηθεί από τη δουλειά της στα νυχτερινά κέντρα αναγκάζεται να επιστρέψει. Ο λόγος; Τα λόγια της Μεράλ!

Η Μεράλ είναι πάρα πολύ στεναχωρημένη. Το τελευταίο διάστημα βίωσε άσχημες στιγμές στο κολέγιο, ένιωσε ταπεινωμένη στο σπίτι του Τζενκ από τους φίλους του, κινδύνευσε να πέσει θύμα βιασμού, ενώ εξαιτίας των οι χαμηλών βαθμών της στα μαθήματα κινδυνεύει να χάσει την υποτροφία για την επόμενη χρονιά. Αυτές οι δυσκολίες αφήνουν ένα μικρό άνοιγμα στην καρδιά της και επιτρέπουν στην Σεχέρ να την πλησιάσει. Η Σεχέρ αισθάνεται πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκαλύψει στην Μεράλ πως είναι η μητέρα της.

Όμως η συζήτηση μεταξύ τους δεν εξελίσσεται όπως φανταζόταν η Σεχέρ. Η Μεράλ παραδέχεται πως θα ήθελε πάρα πολύ να βρει τη μητέρα της, όμως οι λόγοι για τους οποίους θα ήθελε να συμβεί αυτό είναι διαφορετικοί από αυτούς που φανταζόταν η Σεχέρ. Αυτό που φαίνεται να λείπει πολύ από την Μεράλ είναι η οικονομική ενίσχυση που θα μπορούσε να της προσφέρει η παρουσία της μητέρας της στη ζωή της. Και η Σεχέρ αυτή τη στιγμή δεν έχει τα χρήματα για να προσφέρει στη Μεράλ όσα θα ήθελε.

Έτσι, αντί να αποκαλύψει την ταυτότητα της στην κόρη της, η Σεχέρ αποφασίζει να επιστρέψει στη παλιά της δουλειά στο νυχτερινό κέντρο για να μπορεί να προσφέρει στη Μεράλ την οικονομική άνεση που χρειάζεται.

Μάλιστα, ένα βράδυ κάνει και μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία…

 

Μη χάσετε το επόμενο επεισόδιο της σειράς ΖΩΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ την Πέμπτη 22/6!

Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία