ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Θα αρπάξει η Ζεϋνέπ την ευκαιρία να εκδικηθεί τον Αρντά;

Θα αρπάξει η Ζεϋνέπ την ευκαιρία να εκδικηθεί τον Αρντά;

Στο μεγάλο πάρτι που δίνεται για τη νέα κολεξιόν της Εφσούν έρχονται επενδυτές και προτείνουν στην Εφσούν να συνεργαστεί μαζί τους και να πάει για κάποιο χρονικό διάστημα στο εξωτερικό. Εκείνη αμέσως χωρίς να διστάσει καθόλου.

Για αυτή την απόφαση ωστόσο φαίνεται πως έχει διαφορετική γνώμη ο Αρντά, ο οποίος και καλεί την Εφσούν να ξανασκεφτεί την επαγγελματική απόφαση που πήρε. Εκείνη όμως δεν θέλει να ακούσει κουβέντα, αφού τα χρήματα που θα της αποφέρει αυτή η συνεργασία θα είναι πολλά.

Η διαφωνία του ζευγαριού γίνεται καβγάς και σύντομα ο Αρντά βρίσκεται μόνος του να πίνει το ένα ποτό μετά το άλλο, γεγονός που δεν διαφεύγει της προσοχής της Ζεϋνέπ.

Η Ζεϋνέπ φαίνεται να μην έχει ξεπεράσει το βράδυ που πέρασε πριν καιρό με τον Αρντά. Το βράδυ που η ερωτευμένη τότε κοπέλα έκανε έρωτα μαζί του και την επόμενη ημέρα ξύπνησε μόνη της στο δωμάτιο του ξενοδοχείου βρίσκοντας μόνο χρήματα πάνω στο κομοδίνο. Ο μεθυσμένος Αρντά λοιπόν αποτελεί τώρα την καταλληλότερη ευκαιρία για να πάρει την εκδίκηση της. Θα την εκμεταλλευτεί;

Μη χάσετε το επόμενο (104) επεισόδιο της BAHAR την Παρασκευή 30/6  

Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία