ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Η Καντέρ συνειδητοποιεί ότι η μητέρα της την εκμεταλλεύεται!

Η Καντέρ συνειδητοποιεί ότι η μητέρα της την εκμεταλλεύεται!

Μία έκπληξη περιμένει την Καντέρ ένα μεσημέρι στο ορφανοτροφείο. Ο Σεντάτ έχει στείλει τον δικηγόρο του για να προτείνει στο νεαρό κορίτσι να διεκδικήσει την αναγνώριση της από την Μπανού και να την εκπροσωπήσει εκείνος στο δικαστήριο. Η Καντέρ γρήγορα αντιλαμβάνεται ότι κάτι άλλο κρύβεται πίσω από την προσφορά του.

Και δεν έχει άδικο. Ο δικηγόρος την ενημερώνει ότι ο Σεντάτ και η Μπανού χωρίζουν και παραδέχεται ότι ο λόγος που τον κάνει να ενδιαφέρεται για το αν η Μπανού θα την αναγνωρίσει ως κόρη της είναι γιατί κάτι τέτοιο θα βοηθούσε πολύ τον Σεντάτ να πάρει την κηδεμονία της Ντερίν. Επίσης, της λέει ότι η μητέρα της έχει ήδη επιστρέψει στην Πόλη εδώ και αρκετό καιρό.

Η Καντέρ δεν ξέρει τι να απαντήσει. Από τη μία νιώθει απίστευτο πόνο που η Μπανού δεν επεδίωξε ούτε να την δει, από την άλλη δεν μπορεί να κάνει κάτι που θα την βλάψει. Ο δικηγόρος της αφήνει ένα περιθώριο να το σκεφτεί.

Εν τω μεταξύ, η Νεριμάν που μαθαίνει τι συμβαίνει αναφέρει τα πάντα στην Μπανού. Γι’ αυτό κι εκείνη αποφασίζει για άλλη μία φορά να εκμεταλλευτεί τη μεγάλη αδυναμία που της έχει η κόρη της...

 

Μη χάσετε το επόμενο (39) επεισόδιο της σειράς ΖΩΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ την Πέμπτη 13/7

Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία