ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Η Καντέρ θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της!

Η Καντέρ θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της!
Μετά τον οριστικό αντίο της Μπανού και την ανακοίνωση ότι φεύγει για πάντα για να ζήσει στη Γερμανία με την οικογένειά της, η Καντέρ βιώνει περίεργα συναισθήματα. Ωστόσο, φαίνεται πως όσο σκληρός κι αν είναι ο πόνος της συνεχούς απόρριψης από την μητέρα της, η προοπτική του να μην την ξαναδεί ποτέ είναι σκληρότερη. Η Καντέρ προτιμά να έχει μία κακή μητέρα, παρά να είναι ορφανή.

Κι ενώ αυτές είναι οι σκέψεις που την βασανίζουν, επιλέγει να μην τις μοιραστεί με τις φίλες της, αλλά να υποφέρει βουβά και υποκρινόμενη ότι έχει αρχίσει να ξεπερνά την περιπέτεια με τη μητέρα της. Μέσα σε αυτή την έντονη συναισθηματική φόρτιση αποφασίζει ότι η ζωή της δεν έχει πια καμία αξία.

Το νεαρό κορίτσι, αφού καταφέρνει να συγκεντρώσει κρυφά μεγάλο αριθμό χαπιών, το σκάει κρυφά και πηγαίνει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που έμενε η μητέρα της. Σκοπός της είναι να φύγει από τη ζωή στον ίδιο χώρο που μέχρι πριν λίγες ώρες ζούσε η Μπανού. H Μπανού, την οποία η Καντέρ αντιμετωπίζει σαν μία αρρώστια που μπήκε στο αίμα της και δεν μπορεί να την νικήσει!

Ένα παρολίγον ατύχημα καθώς η Καντέρ πηγαίνει προς το ξενοδοχείο κινητοποιεί τον Τζένγκ, τον συμμαθητή της, ο οποίος αποφασίζει να την ακολουθήσει. Η Καντέρ είναι έτοιμη να παραδοθεί στο θάνατο...
Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία