ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Ταϊφούν: είναι ή δεν είναι ο πατέρας του Ατές;

Ταϊφούν: είναι ή δεν είναι ο πατέρας του Ατές;
Ο Ταϊφούν έχει εισβάλλει για τα καλά στη ζωή του Ατές κι εκείνος είναι πια βέβαιος πως η ζωή του έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία να ζήσει με τον πατέρα του που τόσα χρόνια πίστευε πως ήταν νεκρός. Παρά το ότι ο Ταϊφούν έχει κάνει έγκλημα και δεν θα μπορούσε να αποφυλακιστεί, τελικά τα καταφέρνει, καθώς οι τελευταίες ιατρικές εξετάσεις που έκανε στη φυλακή έδειξαν πως έχει καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο και δεν του μένει πολύς χρόνος ζωής.

Ο Ταϊφούν λοιπόν αποφυλακίζεται και ο Ατές τον καλεί να μείνει στο σπίτι τους με την Μπαχάρ, ενώ τον παρακαλεί να φέρεται όμορφα στην κοπέλα, η οποία εκτός του ότι δεν φταίει σε τίποτα, είναι και έγκυος. Ο Ταϊφούν δείχνει να συμφωνεί με τον Ατές και μπροστά του είναι πραγματικά πολύ ευγενικός με την Μπαχάρ. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και όταν δεν υπάρχουν άλλοι μποροστά…

Ο Ταϊφούν είναι εξαιρετικά επιθετικός και με τον Μεχμέτ Εμίρ και, μάλιστα, οι δύο άνδρες πιάνονται στα χέρια όταν ο πατέρας της Μπαχάρ επισκέπτεται το ζευγάρι για να τους συγχαρεί για τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης.

Κι ενώ ο Ταϊφούν τους έχει πείσει όλους με τη συμπεριφορά του και τις περιγραφές των αναμνήσεων του, ο Ατές ακούει κατά λάθος μία τηλεφωνική συνομιλία του χωρίς εκείνος να τον έχει αντιληφθεί. Το ίδιο βράδυ ο Ατές βρίσκεται να σκάβει τον τάφο, στον οποίο τόσα χρόνια πίστευε πως βρισκόταν ο πατέρας του!

Τι άκουσε ο Ατές και τον οδήγησε σε μία τέτοια ενέργεια; Τελικά, είναι ή δεν είναι πατέρας του ο Ταϊφούν;

 

Μη χάσετε το επόμενο (111) συγκλονιστικό επεισόδιο της BAHAR την Παρασκευή 21/7
Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία