ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Τουμπά Μπουγιουκουστούν: όσο πιο όμορφη, τόσο πιο ζηλιάρα...

Τουμπά Μπουγιουκουστούν: όσο πιο όμορφη, τόσο πιο ζηλιάρα...
Τον τελευταίο καιρό η Τουμπά Μπουγιουκουστούν έχει απασχολήσει τα Μέσα για δυο λόγους: για την εκπληκτική της εμφάνιση σε κοσμική εκδήλωση, αλλά και για τη ζήλεια της...

Στην πρώτη περίπτωση, η εκρηκτική εμφάνιση έγινε σε εκδήλωση γνωστής εταιρείας ρολογιών στην Γενεύη, στην οποία η Τουμπά έγινε το το πρόσωπο της εταιρείας στην Τουρκία. 

Η Τουμπά, η οποία έχει προσελκύσει θαυμαστές σε διεθνές επίπεδο, έκλεψε τις εντυπώσεις με την εντυπωσιακή τουαλέτα κόκκινου χρώματος με το βαθύ ντεκολτέ, που επέλεξε να φορέσει. 





Κι ενώ την θέλουνε πολλοί, εκείνη δεν αφήνει από τα μάτια της τον Ουμούτ 

Άλλα δημοσιεύματα που αφορούν στην Τουμπά, έχουν να κάνουν με τις σκηνές ζηλοτυπίας της στον αγαπημένο της Ουμούτ Εβιργκέν με αφορμή τις εμφανίσεις της όμορφης τραγουδίστριας Ντεφνέ Σαμιελί στο club της ιδιοκτησίας του.

Τις προάλλες, το ζευγάρι Τουμπά Μπουγιουκουστούν και Ουμούτ Εβιργκέν εθεάθησαν στην περιοχή Ετιλέρ και οι δημοσιογράφοι δε δίστασαν να τη ρωτήσουν για τις φήμες που λένε ότι οι σκηνές ζηλοτυπίας έχουν δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση τους. Η ηθοποιός απάντησε: "Αυτές οι ειδήσεις είναι ψευδείς". 


Οι δημοσιογράφοι πάντως ρώτησαν και την Ντέφνε Σαμιελί για το ίδιο θέμα. Εκείνη απάντησε: "Με αυτές τις ειδήσεις γελάμε και τις αφήνουμε να περάσουν. Οι δημοσιογράφοι προσπαθούν να βγάλουν θέμα. Είναι αστείο! Δεν ισχύει κάτι τέτοιο."
Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία