ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Αλέινα Σολακέρ: «Δε θέλω να ξεχαστώ...»

Αλέινα Σολακέρ: «Δε θέλω να ξεχαστώ...»
Η τηλεοπτική Μεράλ στη σειρά «Ζωές παράλληλες» που συνεχίζεται για 3η σεζόν στην Τουρκία, δεν θέλει να ξεχαστεί! Αυτή τη δήλωση έκανε πρόσφατα, η Αλέινα Σολακέρ, ύστερα από την ανάδειξή της ως «Πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιός», σε ψηφοφορία που έγινε στο διαδίκτυο. Η όμορφη Αλέινα δήλωσε: «Εγώ δεν θέλω να ξεχαστώ, θέλω να μείνω στη μνήμη του κόσμου. Σημαντική δεν είναι η προσωρινή δημοσιότητα αλλά η διάρκεια».

Η ηθοποιός αυτό το διάστημα βρίσκεται σε συζητήσεις με εταιρία ρούχων, προκειμένου να είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της. Όταν ρωτήθηκε γιατί πιστεύει ότι ο κόσμος την επέλεξε ως την καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη, η όμορφη Αλέινα απέδωσε την αγάπη του κόσμου στον τρόπο με τον οποίο ερμηνεύει το ρόλο της. «Υποδύομαι τη Μεράλ με πολλή αγάπη» είπε και πρόσθεσε: «Στη σειρά λέω τραγούδια, κάνω αστεία, είμαι μαζί με τα κορίτσια και στα καλά και στα άσχημα και τα ζούμε όλα μαζί. Είναι φανερό ότι αυτό είχε θετικό αντίκτυπο στον κόσμο που παρακολουθεί τη σειρά».

Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και τους υπόλοιπους ηθοποιούς και συντελεστές της σειράς. «Υπάρχει ένα πολύ καλό συνεργείο και η δουλειά μας είναι πολύ ποιοτική. Η δουλειά όλης της ομάδας είναι σκληρή και αυτό βγαίνει προς τα έξω, όπως και ότι εγώ αγαπάω πολύ το ρόλο της Μεράλ, τον οποίο υποδύομαι» ανέφερε και έσπευσε να ευχαριστήσει το κοινό που της χάρισε τον τίτλο. «Ευχαριστώ πολύ όσους με στήριξαν και ψήφισαν θετικά. Αυτό ανεβάζει το αίσθημα ευθύνης για να συνεχίσω να επικεντρώνομαι στη δουλειά μου».
Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία