ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Χαζάλ Φιλίζ Κιουτσουκιοσέ : «Τα προβλήματα στη ζωή δεν είναι λάθη, αλλά εμπειρίες!»

Χαζάλ Φιλίζ Κιουτσουκιοσέ : «Τα προβλήματα στη ζωή δεν είναι λάθη, αλλά εμπειρίες!»

Επίσημα διαζευγμένη είναι εδώ και λίγες ημέρες η Χαζάλ Φιλίζ Κιουτσουκιοσέ, η τηλεοπτική ‘Ζεϊνέπ’ της δημοφιλούς σειράς KARA SEVDA, ενώ άδοξα έληξε και η τηλεοπτική σειρά «MEHMED: BIR CIHAN FATIHI» στην οποία πρωταγωνιστούσε δίπλα στον Κενάν Ιμιρζαλίογλου.

Ωστόσο, η Χαζάλ φωτογραφήθηκε πρόσφατα για γνωστό περιοδικό και είναι απίστευτα όμορφη και σέξι! Διαβάστε μερικά αποσπάσματα από τη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό. 

«Όσα ισχύουν για τη ζωή μου, τα αφηγούμαι μέσα από τα τατουάζ μου. Όλα τα έκανα σε κρίσιμες στιγμές, γι' αυτό και κάθε φορά που τα κοιτάζω, μου δείχνουν το δρόμο. Για παράδειγμα: "Η τύχη γελάει στους τυχερούς". Είναι ξεκάθαρο, δεν έχω να σχολιάσω κάτι... Το δεύτερο τατουάζ μου έχει να κάνει με τις επιθυμίες μου και είναι ένας ελέφαντας που πετάει με ένα μπαλόνι. Για εμένα αυτό σημαίνει: "Όταν θέλει κάτι κάποιος, δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί να καταφέρει ή να φτάσει". Αυτή είναι και η φράση που χρησιμοποιώ πολύ το τελευταίο διάστημα. Όσο για το μότο μου, αυτό είναι: "Άφησέ με ελεύθερη!
 
 
«Τα προβλήματα που προκύπτουν στη ζωή μου, με τους κοντινούς μου ανθρώπους, τους φίλους μου, ακόμα και με τον πρώην σύζυγό μου, δεν τα βλέπω ως λάθη. Είναι εμπειρίες που ήταν απαραίτητο να τις ζήσω για να εξελιχθώ».
 
«Όλες οι προσπάθειές μου γίνονται για να διατηρώ ισορροπία στη ζωή μου, επομένως μέχρι στιγμής δεν αισθάνομαι ότι έχω χορτάσει από κάτι, ούτε όμως στερήθηκα κάτι. Συνεχίζοντας στη ζωή, κάτι κρατώ και κάτι αφήνω. Δεν ξέρω τι θα φέρει ο χρόνος, αλλά θέλω να ζήσω κι άλλες όμορφες εμπειρίες».
 
«Όταν δεν αισθάνομαι πολύ καλά, έχω κάποια μέρη όπου καταφεύγω και προτιμώ να πηγαίνω εκεί και να μένω μόνη μου. Άλλοτε προτιμώ να μένω μόνη μου και να ακούω μουσική, και άλλες φορές να είμαι μόνη μου ανάμεσα σε πολύ κόσμο και φωνές. Υπάρχουν στιγμές που ο άνθρωπος καταλαβαίνει ότι ο καλύτερος του φίλος του είναι ο εαυτός του».
 
«Κάποιες φορές με βρίσκω όμορφη, κάποιες άλλες όχι. Αυτό εξαρτάται από τη ψυχολογική μου κατάσταση. Είμαι συμφιλιωμένη με τον εαυτό μου, αποδέχομαι το σώμα μου με τα προτερήματα και με τις ατέλειες του, δεν πολεμώ τη φύση μου και είμαι ευγνώμων για όσα μου δόθηκαν. Πιστεύω ότι η εξωτερική ομορφιά πρέπει να πηγαίνει παράλληλα με την εσωτερική. Δείχνεις αυτό που αισθάνεσαι και έτσι σε βλέπει και αυτός που έχεις απέναντι σου. Αγαπώ τον εαυτό μου, γι’ αυτό τρέφομαι σωστά, αθλούμαι και προσπαθώ να είμαι ήρεμη. Όλα αυτά φέρνουν ένα αποτέλεσμα. Αυτό, και χωρίς να το θέλεις, είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για να παραμένει κανείς όμορφος». 
 
«Το σεξαπίλ δεν είναι κάτι που κατακτιέται. Κατά τη γνώμη μου, έχει να κάνει με την αύρα που αποπνέει κανείς. Θεωρώ ότι αν το έχεις, το έχεις, αλλιώς όσο και να προσπαθείς δεν πρόκειται να το αποκτήσεις».
 
 
«Είμαι πάντα υπέρ της φυσικής ομορφιάς. Οι γυναίκες από τη φύση τους είναι προικισμένες με αυτή, απλώς χρειάζεται κάποιες φορές να την αναδεικνύουν. Οι γυναίκες που είναι χαρούμενες, έχουν αυτοπεποίθηση και είναι ελεύθερες, δεν χρειάζονται κάτι άλλο. Εγώ δίνω σημασία στο να παραμείνω όπως είμαι και αποφεύγω τις υπερβολές. Κάποιες φορές νιώθω ότι είμαι σέξι γυναίκα, ενώ άλλες ένα άτακτο κορίτσι... Δεν ξέρω αν είμαι χαριτωμένη, αλλά δίνω έμφαση στο παραμένω ένα πεισματάρικο παιδί ως έχει, σε κάθε τι που ζει».
 
«Η ωραία εμφάνιση φέρνει μία επιπλέον ευθύνη: πρέπει να κάνεις πολύ καλά τη δουλειά σου, για να μη συνδεθεί η επιτυχία σου μόνο με την ωραία σου εμφάνιση. Επομένως: ναι, θεωρώ ότι γίνεται κάποιες φορές βάρος».
 
 
Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία