ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Γιατί δεν κοιμάται πλέον ήσυχη τα βράδια η Τζανσού Ντερέ;

Γιατί δεν κοιμάται πλέον ήσυχη τα βράδια η Τζανσού Ντερέ;

Κλέφτες μπήκαν στο σπίτι της διάσημης ηθοποιού Τζανσού Ντερέ, στην περιοχή Μπεμπέκ της Κωνσταντινούπολης. Όπως έγινε γνωστό, οι κλέφτες έκλεψαν πολύτιμα κοσμήματα της ηθοποιού τα οποία εκτιμώνται κοντά στις 500.000 λίρες.

Η δημοφιλής ηθοποιός διαμένει σε ενοικιασμένη κατοικία. Από ό,τι φαίνεται, οι ληστές παρακολουθούσαν και γνώριζαν τις ώρες που η Τζανσού Ντερέ έφευγε από το σπίτι της για να πάει στα γυρίσματα της νέας σειράς "ŞAHSIYET" (ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ), στην οποία πρωταγωνιστεί. Η ηθοποιός πλήρωσε πολύ ακριβά την επιλογή της να μην έχει χρηματοκιβώτιο, αλλά και το να κρατά στο σπίτι της τα ακριβά της κοσμήματα.

Οι δράστες αποδείχθηκαν εξαιρετικά απαιτητικοί, αλλά και γνώστες! Έτσι, πήραν μόνο τα κοσμήματα μεγάλης αξίας, ενώ άφησαν πίσω τους ανέγγιχτα τα φο-μπιζού, το iPad και τον υπολογιστή της Τζανσού. Ανάμεσα σε όσα έκλεψαν, ήταν και ένα ρολόι της ηθοποιού μεγάλης αξίας.

Η Τζανσού Ντερέ κατήγγειλε αμέσως την κλοπή στην αστυνομία, ενώ από το περιβάλλον της διέρρευσε ότι έκτοτε είναι πολύ στεναχωρημένη, αλλά και τρομοκρατημένη. 

Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία