ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Ασλί Ενβέρ: «Είμαι ευτυχισμένη, είμαι καλά»!

Ασλί Ενβέρ: «Είμαι ευτυχισμένη, είμαι καλά»!
Η Ασλί Ενβέρ γιόρτασε εχθές, 10 Μαΐου, τα 34α γενέθλιά της και δηλώνει όπως πάντα ευτυχισμένη!

Σε μια προσωπική ανάρτησή της στο Instagram, η δημοφιλής ηθοποιός έγραψε:
«Θέλω να είμαι και πάλι ευτυχισμένη φέτος, πολύ. Ήθελα να είμαι ευτυχισμένη, μπορώ να είμαι ευτυχισμένη, και όλα τα μηνύματα και οι καλές ευχές που έλαβα έλεγαν να είμαι ευτυχισμένη. Σας ευχαριστώ! Καθένας που γιορτάζει, γιορτάζει και αισθάνεται πολύτιμος.
Προσωπική σημείωση: Ευχαριστώ που μαθαίνω κάθε χρόνο, βάζω τις κακές σκέψεις στο πίσω μέρος του μυαλού, έχω καλές αναμνήσεις… Ευχαριστώ για τις καλές εμπειρίες. Πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό να πιστεύει κανείς στον εαυτό του, στη δύναμή του, να νιώθει καλά και να είναι ειλικρινής με τον εαυτό του… να αφουγκράζεται και, αν δεν ξέρει τι να κάνει, να μην εγκαταλείπει τον εαυτό του… Είμαι ευτυχισμένη, είμαι καλά!»



Μετά τον χωρισμό της πριν από έναν μήνα με τον Μουράτ Μποζ, η Ασλί έχει επιλέξει αυτή την περίοδο να περνά τον χρόνο της με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Οι θαυμαστές της έφτιαξαν στο Tweeter την παραμονή των γενεθλίων της το hashtag "#MutluOlAslı"  ("#ΝαΕίσαιΕυτυχισμένηΑσλί") για να γιορτάσουν τα γενέθλιά της. Η Ασλί χάρηκε πολύ με την έκπληξη αυτή κι έσπευσε να τους ευχαριστήσει γράφοντας:  "Siz aşırı güzelsiniz" ("Εσείς είστε υπερβολικά καλοί")! 

Ακόμα και ο Μουράτ Μποζ, πάντως, ο οποίος συνεχίζει να είναι κοντά της μετά το τέλος της σχέσης τους, της ευχήθηκε "Καλή τύχη" στα γενέθλιά της.
Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία