ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Τα νέα… χείλη της Μεριέμ Ουζερλί!

Τα νέα… χείλη της Μεριέμ Ουζερλί!

Αναμφισβήτητα, η Μεριέμ Ουζερλί είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα, προικισμένη από τη φύση. Τη γνωρίσαμε και την λατρέψαμε στο ρόλο της δυναμικής Χουρέμ, της γυναίκας που γοήτευσε και "ποδηγέτησε" τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή στην ομότιτλη υπερπαραγωγή.

Κι ενώ η ομορφιά της Μεριέμ είναι αδιαμφισβήτητη, εκείνη μάλλον δεν είναι ικανοποιημένη από τα φυσικά της χαρίσματα και με την πρώτη ευκαιρία τα ενισχύει όσο μπορεί.

Προσπαθώντας να τονίσει περισσότερο –χωρίς λόγο, θα λέγαμε εμείς– τα χαρακτηριστικά της, η Μεριέμ Ουζερλί έχει επιδοθεί σε πλαστικές επεμβάσεις ενίσχυσης των χειλιών της. Η προσπάθειά της αυτή κατέληξε σε υπερβολή, που μάλλον την αδικεί πλέον παρά την κολακεύει.

Σε μια φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την τελευταία της εμφάνιση στις Κάννες πριν από λίγες ημέρες, το αποτέλεσμα είναι άκρως απογοητευτικό για τους θαυμαστές της. 

Στην φωτογραφία αυτή, όπου εμφανίζεται με τον γοητευτικό Δανό ηθοποιό Μαντς Μίκελσεν, η Μεριέμ είναι φανερό ότι έχει "παραγεμίσει" τα χείλη της. Η φωτογραφία αυτή συγκέντρωσε πλήθος αρνητικών σχολίων από τους ακολούθους της, οι οποίοι δεν έχουν προφανώς άδικο να λένε ότι δεν τους αρέσουν αυτές οι αισθητικές παρεμβάσεις.

Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία