ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Οζτζάν Ντενίζ και Φεϊζά Ακτάν - Η πρώτη πόζα από τις διακοπές!

Οζτζάν Ντενίζ και Φεϊζά Ακτάν - Η πρώτη πόζα από τις διακοπές!

Ο Οζτζάν Ντενίζ ξεκίνησε τις πρώτες του διακοπές μαζί με τη σύζυγο του και το γιο του Κουζέϊ στο Γκοτζέκ. Ο Οζτζάν μοιράστηκε τη φωτογραφία αυτή στο προσωπικό του Instagram με το σχόλιο «Πρώτες οικογενειακές διακοπές».  

Ο Οζτζάν Ντενίζ και η Φεϊζά Ακτάν είχαν παντρευτεί τον περασμένο Μάρτιο σε μια απλή τελετή. Στις 30 Απριλίου ήρθε στον κόσμο και ο γιος του ζευγαριού.

Η Φειζά μας τράβηξε το ενδιαφέρον με τη φωτογραφία που μοιράστηκε πρόσφατα, αφού κατάφερε να χάσει μέσα σε πολύ μικρό διάστημα τα κιλά της εγκυμοσύνης και να δείχνει σε πολύ καλή φόρμα. Κάτω από τη φωτογραφία της Φειζά, η οποία μέσα σε 1,5 μήνα έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης, υπήρξαν σχόλια όπως «Φτου, φτου! Πότε χάσατε τα κιλά, συγχαρητήρια!».

Το ζευγάρι ήταν έτοιμο να κατεβεί στη θάλασσα, αλλά παρέμεινε στο ξενοδοχείο καθώς ο καιρός ήταν βροχερός, περνώντας όλη την ημέρα στο δωμάτιό τους μαζί με το μωρό τους. Ο 47-χρονος δημοφιλής ηθοποιός εκφράστηκε πρόσφατα στην Posta για τον γιο του, λέγοντας: «Με κάθε μου ματιά, με κάθε ανάσα που παίρνω, εκφράζω πάντα τις ευχαριστίες μου. Ήταν το πιο όμορφο δώρο!».

Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία