ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Μπαρίς Αρντούτς: Τέλος "Συμβολαίου", τέλος... κοιλιακών;

Μπαρίς Αρντούτς: Τέλος

Αν και παραμένει κούκλος, η αλήθεια είναι ότι αλλιώς μας είχε συνηθίσει εμφανισιακά ο Μπαρίς Αρντούτς, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής της σειράς "ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΓΑΠΗΣ" (KIRALIK AŞK)!

Οι πρόσφατες φωτογραφίες από τις διακοπές του δείχνουν ότι κάνει συχνά... "σκασιαρχείο" από το γυμναστήριο! Ο ηθοποιός βρίσκεται σε διακοπές με κάποιον φίλο του στην περιοχή της Μαρμαρίδας, σε αγκυροβολημένο σκάφος στο Μπόζμπουρούν.

Οι φωτογραφίες του ηθοποιού πάνω από το σκάφος, οι οποίες κυκλοφόρησαν προχθές, ξάφνιασαν τους θαυμαστές και τις θαυμάστριές του, καθώς ο δημοφιλής ηθοποιός είναι γνωστός για το "κόλλημά" του με τον αθλητισμό. Δεν διέφυγε της προσοχής το γεγονός οι καλογυμνασμένοι κοιλιακοί του Μπαρίς αντικαταστάθηκαν από μια "καλοταϊσμένη" κοιλίτσα.

Εδώ και χρόνια ο Μπαρίς Αρντούτς μοιράζεται συχνά μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram φωτογραφίες με τους κοιλιακούς του, ενώ παίζει μποξ, ποδόσφαιρο και άλλα αθλήματα. Έτσι, μοιραία, κάνουμε τη σύγκριση...

Εκείνος, πάντως, συνεχίζει τις διακοπές του με το φίλο του, ενώ η αγαπημένη του Γκουπσέ βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη.

Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία