ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Οζτζάν Ντενίζ!

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Οζτζάν Ντενίζ!

Ο πατέρας του Οζτζάν Ντενίζ, ο Σαντίκ Ντενίζ, εδώ και ένα χρόνο έδινε μάχη με τον καρκίνο ακολουθώντας θεραπεία για τη νόσο. Ωστόσο, τελικά νικήθηκε πριν λίγες ημέρες.

Ο Οζτζάν Ντενίζ, προκειμένου να μπορέσει ο πατέρας του να δει τον εγγονό του, είχε κανονίσει ώστε η σύζυγος του να γεννήσει στο ίδιο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν κι εκείνος. Έτσι, ο ηθοποιός μετέφερε το νεογέννητο μωρό από τον δεύτερο όροφο στον τέταρτο για να το δει ο παππούς του.

Στην κηδεία του Σαντίκ Ντενίζ παρευρέθηκαν εκατοντάδες γνωστοί, φίλοι, συγγενείς, θαυμαστές του ηθοποιού, αλλά και ο Πρόεδρος της Τουρκίας. Ο ηθοποιός θέλησε μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram να τους ευχαριστήσει όλους, αλλά και να αποχαιρετήσει τον πατέρα του. Διαβάστε το μήνυμά του:

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΡΕΤΖΕΠ ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ, ΟΣΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. 

Να είμαι μπαμπάς και να ενταφιάζω τον μπαμπά μου. Αποκτώντας ένα γιο έζησα την ίδια στιγμή  δύο δυνατά συναισθήματα. Σε όποια ηλικία και αν είστε, όσο προετοιμασμένοι κι αν είσαστε, ο θάνατος και η γέννηση είναι δυο φαινόμενα που όταν έρθετε αντιμέτωποι δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο θα σας επηρεάσουν. Και πολλώ μάλλον η γέννηση του παιδιού σας και ο θάνατος του πατέρα ή της μητέρας σας.

Όλοι οι λογαριασμοί κλείνουν, η ψυχή σας θα συγχωρήσει όλους τους τιμωρημένους. Θα σας γίνει πιο ξεκάθαρο με τι μπορεί να ζήσει κάνεις και με τι δεν μπορεί να ζήσει. Ορίστε, αυτά είναι όσα έζησα.

Ο ΘΕΟΣ να μην αποκόψει κανέναν από τους εκλιπόντες αγαπημένους του. Να είναι ελαφρύ το χώμα σου ΜΠΑΜΠΑ. Όσα αφήσαμε στη μέση, μόλις έρθει η ώρα θα τα ολοκληρώσουμε. Να έχεις αιωνίως γαλήνη.»

Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία