ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

H Αφρά Σαράτσογλου είναι ερωτευμένη!

H Αφρά Σαράτσογλου είναι ερωτευμένη!

Η πολλά υποσχόμενη νεαρή ηθοποιός Αφρά Σαράτσογλου έκλεψε την καρδιά του βοηθού παραγωγής, Εράι Αλτάι, στα γυρίσματα της σειράς ‘Η ΚΥΡΙΑ ΦΑΖΙΛΕΤ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ’ (FAZILET HANIM VE KIZLARI) και το ζευγάρι ανακοίνωσε τον έρωτα του με ανάρτηση τους στα social media.

Ο βοηθός παραγωγής, Εράι Αλτάι, είχε σχέση με την αδερφή της σκηνοθέτιδος της σειράς ‘ΚΥΡΙΑ ΦΑΖΙΛΕΤ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ’, Γκιοκτσέν Ουστά. Ωστόσο, αμέσως μετά τον χωρισμό του, ο Εράι Αλτάι ήταν μαζί με την Αφρα Σαράτσογλου, και για τον λόγο αυτό το πρώτο διάστημα κρατούσαν τον δεσμό τους κρυφό. Η Γκιοκτσέν Ουστά μόλις πληροφορήθηκε ότι ο  Εράι Αλτάι χώρισε με την αδερφή της για να είναι μαζί με την Αφρά, δεν ήθελε πλέον να συνεργάζεται μαζί του! Έτσι, ο  Εράι Αλτάι έμεινε χωρίς δουλειά.

Μετά από αυτό, το ζευγάρι ανέβασε κοινή τους φωτογραφία στα social media και με αυτό τον τρόπο ανακοίνωσαν επίσημα τη σχέση τους!

Ο Εράι Αλτάι πέρασε το Μπαϊράμι με την αγαπημένη του Αφρά Σαράτσογλου στο Μπόντρουμ. Μάλιστα, ανέβασε φωτογραφία τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram βάζοντας μια καρδιά κάτω από τη φωτογραφία!

Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία