ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Τουμπά Μπουγιουκουστούν: Το καλοκαίρι του... πάθους!

Τουμπά Μπουγιουκουστούν: Το καλοκαίρι του... πάθους!

Η 36χρονη ηθοποιός Τουμπά Μπουγιούκουστούν και ο 28χρονος ιδιοκτήτης κλάμπ Ουμούτ Εβιργκέν, που εδώ και ένα χρόνο είναι μαζί, εθεάθησαν να κάνουν τις διακοπές τους στο Τούρκουκού στο Μπόντρουμ (Αλικαρνασσό).

Μάλιστα, παρόλο που βρίσκονταν σε δημόσιο χώρο –κι ενώ οι Τούρκοι αποφεύγουν τις δημόσιες περιπτύξεις– επιδόθηκαν σε θερμά φιλιά και αγκαλιές. Μόνο που δεν υπολόγισαν τους παπαράτσι...

Σύμφωνα με την είδηση που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Posta, οι φωτογραφίες αυτές εκνεύρισαν τη μητέρα και τον πατέρα της ηθοποιού, την κυρία Χαντάν και τον κύριο Σερντάρ Μπουγιούκουστούν.

Η ηθοποιός τσακώθηκε με την οικογένεια της, με αφορμή τις φωτογραφίες αυτές, κι ενώ οι δίδυμες κόρες της μένουν στο εξοχικό μαζί τη μητέρα της. Στη συνέχεια, επέστρεψε στον αγαπημένο της, με τον οποίο παραθερίζουν στο ξενοδοχείο.

Η μητέρα της ήταν εξ αρχής αντίθετη με τη σχέση της με τον Ουμούτ. Αυτό  επηρέασε και τη σχέση του ζευγαριού, αφού μερικές μέρες πριν, όταν ο Ουμούτ ήρθε να πάρει την Τουμπά με το αυτοκίνητο κάτω από το σπίτι της μητέρας της, το ζευγάρι διαπληκτίστηκε και το περιστατικό συνέλαβε και ο φακός.  

Μάλιστα, από το περιβάλλον του ζευγαριού διέρρευσε ότι ο λόγος για τις διακοπές αυτές ήταν για αναθερμάνουν τη σχέση τους. Από τις φωτογραφίες, πάντως,  συμπεραίνουμε ότι την αναθέρμαναν για τα καλά!

Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία