ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Μερτ Φιράτ: Ντύνεται γαμπρός στις 8 Σεπτεμβρίου!

Μερτ Φιράτ: Ντύνεται γαμπρός στις 8 Σεπτεμβρίου!

Αν και ο Μερτ Φιράτ φαινόταν άστατος στα αισθηματικά του, αποφάσισε τελικά να κάνει το «μεγάλο βήμα». Έτσι, λίγους μήνες μόλις μετά τη γνωριμία του με την Ιντίλ Φιράτ, ο Μερτ ντύνεται γαμπρός!

Ο γοητευτικός ηθοποιός, μιλώντας σε διαδικτυακή εκπομπή, δεν αρνήθηκε να μιλήσει για τον επικείμενο γάμο του στις 8 Σεπτεμβρίου. Τα πάντα είναι ήδη έτοιμα και έτσι αποκάλυψε: «Οι οικογένειες και των δυο μας είναι μεγάλες και θέλουμε να μοιραστούμε αυτές τις ευτυχισμένες στιγμές μόνο με τους γονείς και τους στενούς συγγενείς μας».

Όταν ρωτήθηκε εάν έχει άγχος, απάντησε: «Στις προετοιμασίες δεν είχαμε καθόλου άγχος. Συνήθως, όταν συναντάς κάποιον, σε δευτερόλεπτα εισπράττεις κάποια ενέργεια. Μετά σκέφτεσαι ότι "θα δουλέψουμε μαζί πολλά χρόνια, θα παίζουμε, θα γράφουμε σενάρια, θα κάνουμε ταινίες". Έτσι γίνεται όταν είσαι ερωτευμένος!»

Μάλιστα, ο Μερτ Φιράτ παραδέχτηκε ότι ένιωσε από τις πρώτες κιόλας μέρες της γνωριμίας τους ότι θα παντρευτεί την αγαπημένη του. «Από την πρώτη εβδομάδα, μετά από κάποιες μέρες, το καταλαβαίνεις αυτό. Έτσι έγινε και με εμένα. Φυσικά, χωρίς τον έρωτα, δεν γίνεται τίποτα. Όταν πρωτοσυνάντησα την Ιντίλ, κατάλαβα ότι θα την παντρευτώ. Αυτό το νιώθεις από τις πρώτες μέρες…»

Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία