ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Ασλί Ενβέρ: Έξαλλη με τα ψευδή δημοσιεύματα!

Ασλί Ενβέρ: Έξαλλη με τα ψευδή δημοσιεύματα!

Η Ασλί Ενβέρ διαψεύδει τις φήμες ότι έχει σχέση με παντρεμένο επιχειρηματία και προχωρά ένα βήμα παραπέρα. Η ηθοποιός δηλώνει στους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα ότι θα προβεί σε νομικές διαδικασίες σχετικά με αυτούς που διασπείρουν τέτοιου είδους ψευδείς ειδήσεις.

Σε σχετική ανάρτησή της, η Ασλί Ενβέρ αναφέρει ότι μέχρι σήμερα έχει αποφύγει να κάνει δηλώσεις και να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει όσα νέα δημοσιεύονται για εκείνη και συνοδεύονται από απρεπείς ισχυρισμούς και ανυπόστατες πληροφορίες, χωρίς καμία δόση αλήθειας.

«Η συνεχής διασπορά τέτοιων ψευδών ειδήσεων που εμπλέκουν το όνομά μου με άνδρες παντρεμένους με οικογένεια, θλίβει και φθείρει ψυχολογικά πλέον σε μεγάλο βαθμό εμένα και την οικογένειά μου», αναφέρει η όμορφη ηθοποιός και ανακοινώνει ότι έχει ήδη κινηθεί νομικά εναντίον της εφημερίδας και των λογαριασμών στο Instagram που δημοσιεύουν τέτοιες ψευδείς ειδήσεις.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι, από εδώ και πέρα, θα χρησιμοποιήσω το νομικό μου δικαίωμα για αυτές τις ανυπόστατες ειδήσεις», δηλώνει ξεκάθαρα.

Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία