ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Ασλί Ενβέρ – Μουράτ Μποζ: Ο χωρισμός τους ήταν επεισοδιακός!

Ασλί Ενβέρ – Μουράτ Μποζ: Ο χωρισμός τους ήταν επεισοδιακός!

Η Ασλί Ενβέρ και ο Μουράτ Μποζ αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, αλλά για το χωρισμό τους οι φήμες λένε ότι δεν έγινε με πολιτισμένο τρόπο. Τα δημοσιεύματα περιγράφουν έναν άγριο τσακωμό στο loft όπου συγκατοικούσαν στην περιοχή Λεβέντ.

Πρώτος ο δημοσιογράφος Μπουλέντ Τζανκούρτ από την εφημερίδα Σαμπάχ, είχε γράψει ότι ο χωρισμός τους δεν έγινε ήρεμα και ήσυχα. Η Ασλί Ενβέρ, μετά από τις έντονες φωνές της, άρχισε να εκσφενδονίζει ό,τι έβρισκε μπροστά της, ενώ ο Μουράτ για να γλιτώσει κλειδώθηκε στο άλλο δωμάτιο. Η ηθοποιός αφού ηρέμησε, μάζεψε τα πράγματα της και ήθελε να μετακομίσει από το σπίτι. Η Ασλί εκείνο το βράδυ έμεινε σε μια φίλη της και την επόμενη μέρα πήγε σπίτι και πήρε ό,τι είχε και δεν είχε, εγκαταλείποντας τόσο το σπίτι όσο και τον Μουράτ.  

Δεν χώρισαν για πρώτη φορά

Την προηγούμενη φορά, που το ζευγάρι είχε χωρίσει για 1,5 μήνα, είχαν μεσολαβήσει οι οικογένειες τους προκειμένου να τα βρουν και πάλι. Όπως έγινε αργότερα γνωστό, για να γίνει αυτή η επανασύνδεση η Ασλί είχε θέσει έναν όρο: να παντρευτούν άμεσα.

Έτσι, η γλυκιά ηθοποιός εγκαταστάθηκε στο σπίτι του Μουράτ και περίμενε να ντυθεί νύφη. Μόνο που ο Μουράτ Μποζ, αντί για πρόταση γάμου, της ξεκαθάρισε ότι δεν είναι έτοιμος για δεσμεύσεις. Έτσι, λέγοντας της «Εγώ δεν είμαι έτοιμος για γάμο», έδωσε ένα τέλος στη σχέση τους. Μάλιστα, στο κοντινό του περιβάλλον φαίνεται να ισχυρίστηκε ότι έδωσε τέλος στη σχέση του με την Ασλί γιατί δεν ήθελε να παίζει μαζί της, αλλά προσπάθησε να είναι ξεκάθαρος.

Ο Μουράτ παραπονιέται ότι του λείπει…

Δεν του λείπει η Ασλί, αλλά η παρέα με τις γάτες του! Η Ασλί Ενβέρ φεύγοντας δεν πήρε μόνο τα πράγματα της από το σπίτι, αλλά και τις δύο γάτες της, τους «Düşeş» και «Matiz». Το ζευγάρι, τον πρώτο χρόνο που ήταν μαζί, είχε πάρει τον «Matiz» και 1,5 χρόνο μετά υιοθέτησαν τον «Düşeş». Ο Μουράτ Μποζ φέρεται να είπε σε κοντινό του πρόσωπο: «Μου έλειψαν πολύ οι γάτες, τις είχα σαν παιδιά μου!».

Η Ασλί «έλιωσε» από τη στεναχώρια της

Η Ασλί Ενβέρ, μετά τον χωρισμό της από το Μουράτ Μποζ, έχασε 6 κιλά. Σύμφωνα με την εφημερίδα Posta, η ηθοποιός έχει ελαττώσει το φαγητό και τα ροφήματα, ενώ έχει αυξήσει το κάπνισμα.

Πάντως, μετά το τέλος του 2ου κύκλου της σειράς 'Η ΝΥΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ' (ISTANBULLU GELIN) σε λίγες εβδομάδες, θα πάει για διακοπές στον μεγάλο αδερφό της, τον Ακίν Ενβέρ, ο οποίος ζει στο Μεξικό.

Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία