ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Βραβείο στη σειρά ‘Η ΝΥΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ’ (İSTANBULLU GELİN) από… την Ελλάδα!

Βραβείο στη σειρά ‘Η ΝΥΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ’ (İSTANBULLU GELİN) από… την Ελλάδα!

To MEDIAMIXX FESTIVAL, είναι μια διοργάνωση που συγκεντρώνει δημοσιογράφους, διαφημιστές, παραγωγούς, ηθοποιούς και όλους τους επαγγελματίες των media, προκειμένου να ανταλλάξουν ιδέες, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να ενισχύσουν τις διασυνδέσεις τους με τον χώρο. Στα τηλεοπτικά βραβεία Golden Umbrella του φεστιβάλ συμμετέχουν πολλοί επαγγελματίες των media από όλον τον κόσμο.

Φέτος η απονομή πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη μετά από 24 χρόνια διοργάνωσης του φεστιβάλ στη Βουλγαρία. Ο αριθμός των υποψηφιοτήτων ήταν πρωτοφανής και μάλιστα από παραγωγές ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας.

Στα φετινά βραβεία Golden Umbrella συμμετείχαν περισσότερες από 50 παραγωγές από 18 χώρες και συγκεκριμένα: Ελλάδα, Βουλγαρία, Σλοβενία, Τουρκία, Κροατία, Ρωσία, Σλοβενία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Πορτογαλία, Ελβετία, Ισπανία, Πολωνία, Δανία, Αίγυπτο, Κολομβία και Ινδία.

Η σειρά ‘Η ΝΥΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ’ (İSTANBULLU GELİN) απέσπασε το βραβείο στην κατηγορία Crossing Cultures, καθώς ‘έσπασε’ τα ρεκόρ τηλεθέασης στην ελληνική τηλεόραση!

Στο πλαίσιο της ίδιας διοργάνωσης βραβεύτηκε και η διαδικτυακή τούρκικη σειρά ‘DIP’ με το βραβείο Best Web. Να θυμήσουμε ότι στο ‘DIP’ πρωταγωνιστεί η αγαπημένη μας Νεσλιχάν Αταγκιούλ!

Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία