ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Ο Μπουράκ Οζτσιβίτ δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του!

Ο Μπουράκ Οζτσιβίτ δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του!

Πολλοί θα περίμεναν ότι η χαρά του Μπουράκ Οζτσιβίτ έγκειται στην εγκυμοσύνη της συζύγου του, Φαχριγιέ Εβτζέν, η οποία έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του τούρκικου Τύπου, χωρίς ωστόσο το ζευγάρι να έχει επιβεβαιώσει ακόμα τα σχετικά δημοσιεύματα.

Όμως, ο δημοφιλής Τούρκος ηθοποιός έχει κάποιον άλλο λόγο να γεμίζει χαρά και ικανοποίηση, και αυτός είναι η νέα του διαφήμιση για την εταιρία Altınyıldız Classics!

Ο Μπουράκ Οζτσιβίτ ανανέωσε το συμβόλαιό του, και θα είναι το πρόσωπο της Altınyıldız Classics και για τη νέα σεζόν.

Την προηγούμενη χρονιά, το συμβόλαιο που είχε υπογράψει τον έκανε πλουσιότερο κατά 2,5 εκατομμύρια τουρκικές λίρες. Εφέτος, παρά τις κινηματογραφικές αποτυχίες του και την απουσία του από την τηλεόραση, κατάφερε να αυξήσει το κασέ του, και το ποσό που προβλέπεται από το καινούριο συμβόλαιό του είναι 3 εκατομμύρια τουρκικές λίρες (περίπου 430.000 ευρώ)!

Η αλήθεια είναι πως, όταν τον βλέπουμε σε τέτοια διαφημιστικά, σκεφτόμαστε ότι αξίζει πραγματικά τα χρήματα που παίρνει!

Καθώς φαίνεται, όμως, η διαφήμιση γνωστών εταιριών ρούχων είναι οικογενειακή υπόθεση για το ζεύγος Οζτσιβίτ-Εβτζέν, καθώς και η Φαχριγιέ εμφανίστηκε πρόσφατα σε διαφημιστικό σποτ της γνωστής εταιρίας καθημερινής ένδυσης Koton, ενώ η ανάρτηση του σποτ στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram είχε περισσότερες από 840.000 προβολές και 174.000 likes μέσα σε 3 ημέρες!

Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία