ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Ο Μπουράκ Οζτσιβίτ ανακοίνωσε επίσημα τη νέα του δουλειά!

Ο Μπουράκ Οζτσιβίτ ανακοίνωσε επίσημα τη νέα του δουλειά!

Οι φήμες που ήθελαν τον Μπουράκ Οζτσιβίτ να επιλέγει ένα ρόλο διαφορετικό από αυτούς που τον έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα, επιβεβαιώθηκαν από τον ίδιο, καθώς πριν από τρεις ημέρες ανέβασε μία φωτογραφία του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram δίπλα στον εμπνευστή της σειράς DİRİLİS ERTUĞRUL, Μεχμέτ Βοσντάγ.

Το σχόλιο του Μπουράκ δίπλα στη φωτογραφία τους ήταν το εξής: «Το ταξίδι μας με τον Οσμάν Γαζή ξεκινά. Καλή επιτυχία σε όλους μας».

Ο Μπουράκ Οζτσιβίτ θα ενσαρκώσει το ρόλο του Οσμάν Γαζή, του ιδρυτή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και πρώτο σουλτάνο του νέου κράτους, γιο του Ερτουγρούλ Μπέι.

Για περισσότερο από ενάμιση χρόνο, ο Τύπος της Τουρκίας συζητούσε για το ποιος θα μπορούσε να ενσαρκώσει τον πιο σημαντικό χαρακτήρα στην ιστορία της Τουρκίας. Τα ονόματα πολλών ηθοποιών είχαν συζητηθεί ως υποψήφια, μεταξύ των οποίων ήταν ο Τσατάι Ουλουσόι, ο Φουρκάν Παλαλί, ο Μουράτ Γιλντιρίμ και, φυσικά, ο Μπουράκ  Οζτσιβίτ.

Αξίζει να θυμηθούμε ότι το 2017 δεν ήταν επαγγελματικά καλή χρονιά για τον γοητευτικό ηθοποιό, αφού και οι δύο ταινίες (‘ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ-2’ και ‘ΘΥΣΙΑ ΨΥΧΗΣ’) στις οποίες, εκτός από πρωταγωνιστικό ρόλο, είχε και συμμετοχή στην παραγωγή, δεν σημείωσαν επιτυχία, με αποτέλεσμα να χάσει περίπου 7,7 εκατομμύρια τουρκικές λίρες.

Ας του ευχηθούμε τα καλύτερα στον νέο ρόλο, με τον οποίο φιλοδοξεί να προσδώσει ξανά αίγλη στο πρόσωπο του. Λόγω του θέματός της, ωστόσο, η νέα σειρά μάλλον δεν θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του ελληνόφωνου κοινού.

Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία