ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Μπουράκ Οζτσιβίτ & Φαχριγιέ Εβτζέν: Mίλησαν πρώτη φορά για το μωρό που περιμένουν!

Μπουράκ Οζτσιβίτ & Φαχριγιέ Εβτζέν: Mίλησαν πρώτη φορά για το μωρό που περιμένουν!

Ο δημοσιογραφικός φακός συνέλαβε πριν λίγες ημέρες τον Μπουράκ Οζτσιβίτ και τη Φαχριγιέ Εβτζέν σε έξοδό τους στο Αρναβούτκιοϊ. Το ζευγάρι, που περιμένει το πρώτο του παιδί, δέχτηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Πιο ομιλητική ήταν η Φαχριγιέ Εβτζέν: «Είμαστε ευτυχισμένοι. Έχουμε αγωνία... Είναι ένα απερίγραπτο συναίσθημα! Φυσικά και υπάρχουν κάποιες ευαισθησίες, όπως σε κάθε εγκυμοσύνη, αλλά προγραμματίζουμε να γίνουν όλα με φυσικό τρόπο».

Η όμορφη ηθοποιός ρωτήθηκε αν συμβουλεύεται βιβλία εγκυμοσύνης, όπως γράφτηκε. Εκείνη απάντησε: «Αυτό το διάστημα δεν παίρνω συστάσεις από κανέναν, ούτε διαβάζω βιβλία και τα σχετικά. Εξάλλου, τα διαισθάνομαι όλα».

Όταν οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν εάν η εγκυμοσύνη την κάνει να λαχταρά ιδιαίτερα φαγητά, εκείνη γέλασε και είπε: «Δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη οι λιγούρες, αλλά αργότερα μπορεί να βλέπετε τον Μπουράκ εδώ αργά το βράδυ!».

Ακόμη, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν εάν το ζευγάρι γνωρίζει το φύλο του μωρού και η απάντηση ήταν αρνητική. Τέλος, στην ερώτηση εάν η Φαχριγιέ σκοπεύει να γεννήσει στην Τουρκία ή στη Γερμανία –από όπου κατάγεται– εκείνη απάντησε πως η Τουρκία είναι η επιλογή τους.

Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία