ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Αλπ Ναβρούζ: Τα πράγματα που δεν γνωρίζαμε για εκείνον!

Αλπ Ναβρούζ: Τα πράγματα που δεν γνωρίζαμε για εκείνον!

Αδιαμφισβήτητα είναι ωραίος και μαγνητίζει το βλέμμα! Όμως, ο Αλπ Ναβρούζ είναι πολλά περισσότερα από ένα φωτογενές πρόσωπο. Σας παραθέτουμε μερικά:

– Είναι Αιγόκερως στο ζώδιο
Είναι μόλις 28 χρονών και έχει ύψος 1.85. Γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου στην Κωνσταντινούπολη (είναι Αιγόκερως στο ζώδιο). Ο ίδιος είναι πολύ υπερήφανος που έχει γενέθλια την ίδια μέρα με τον ποιητή Ναζίμ Χικμέτ.

– Έχει ιδιαίτερη σχέση με… τα λόγια
Ως απόφοιτος από το τμήμα Τουρκικής Γλώσσας και Πογοτεχνίας του Πανεπιστημίου Γιλντίζ Τεκνίκ, ο Αλπ Ναβρούζ δεν μπορεί παρά να χειρίζεται καλά τις λέξεις!

– ‘Η ΚΥΡΙΑ ΦΑΖΙΛΕΤ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ’ δεν είναι η πρώτη του σειρά
Μπορεί με τη σειρά ‘Η ΚΥΡΙΑ ΦΑΖΙΛΕΤ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ’ (FAZİLET HANIM VE KIZLARI) να έγινε ευρύτερα γνωστός, ωστόσο η πρώτη του εμφάνιση ήταν στην ταινία ‘ΤΥΡΑΝΝΟΣ’ (CEBERRUT) και λίγο αργότερα συμμετείχε στη σειρά ‘ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ’ (ARKADAŞLAR İYİDİR). Στη συνέχεια τον είδαμε στη σειρά ‘Ο ΕΡΩΤΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ’ (AŞK LAFTAN ANLAMAZ) πλάι στη Χαντέ Ερτσέλ.

– Είναι ο ‘μεγάλος αδερφός’ του σπιτιού
Έχει μια μικρότερη αδερφή και έναν μικρότερο αδερφό. Ήταν κάπως αυταρχικός και ζηλιάρης ως αδερφός, αλλά προσπαθούσε να το ελέγχει.

– Δεν έχει συνηθίσει ακόμα τη διασημότητα
Του αρέσει πολύ να του δείχνουν ενδιαφέρον και να εισπράττει θετικά σχόλια, αλλά ακόμη είναι στο στάδιο που το συνηθίζει, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος κατά καιρούς.

– Δεν έχει κοινά με τον ‘Σινάν Εγκεμέν’
Ο Άλπ Ναβρούζ δείχνει κατευθείαν τα συναισθήματα του, τα οποία καθρεφτίζονται στο πρόσωπό του. Ο ίδιος θεωρεί ότι ο ρόλος που παίζει στη σειρά ‘Η ΚΥΡΙΑ ΦΑΖΙΛΕΤ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ’, o ‘Σινάν Εγκεμέν’, είναι ένας άνθρωπος που φορά μάσκα, επομένως δεν θεωρεί ότι έχουν κάτι κοινό.

– Θεωρεί την εξωτερική εμφάνιση σημαντική μόνο για την αρχή
Οι άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι η εξωτερική εμφάνιση  δεν τους ενδιαφέρει, κοροϊδεύουν τον εαυτό τους, παρόλα αυτά ο Αλπ Ναβρούζ δεν θεωρεί ότι αυτή έχει μεγάλη σημασία. Αναγνωρίζει, όμως, ότι η εξωτερική εμφάνιση μετρά για την πρώτη εντύπωση. «Δηλαδή, ένα χαμόγελο, ένα βλέμμα μπορεί εκ πρώτης να σε ελκύσει σε έναν άνθρωπο, αλλά δεν αποκλείεται στη συνέχεια να μη θες να μιλάς με αυτόν τον άνθρωπο», έχει πει ο ίδιος σε συνέντευξή του.

– Του αρέσει να αθλείται
Του αρέσει πολύ να αθλείται και η αθλητική τσάντα είναι το απαραίτητο αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεται. Μάλιστα, πολλές φορές ζητά άδεια να φύγει στο διάλειμμα των γυρισμάτων, μόνο και μόνο για να πάει στο γυμναστήριο.

– Τι έκανε με τα πρώτα χρήματα που κέρδισε;
Όπως όλοι, έτσι κι αυτός πλήρωσε την πιστωτική του κάρτα!

– Είναι πιστός
Δίνει μεγάλη βαρύτητα στην ειλικρίνεια σε μια σχέση και ισχυρίζεται πως είναι πιστός. Εάν υπάρχει κάποια στη ζωή του, δεν ασχολείται με τις υπόλοιπες. Και επειδή οι μέχρι τώρα σύντροφοι του τον εμπιστεύονταν, δεν είχε –μέχρι στιγμής τουλάχιστον– προβλήματα ζήλιας.

Αυτό που μάλλον δεν θα μάθουμε είναι με ποια ηθοποιό έχει σχέση αυτή τη στιγμή ο Αλπ Ναβρούζ, μιας και αφθονούν τα δημοσιεύματα που τον παρουσιάζουν με διαφορετικές γυναίκες στο πλάι του!

Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία