ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Τι απαντά η Ασλιχάν Γκιουρμπούζ σε όσους την ειρωνεύονται για τα κιλά της;

Τι απαντά η Ασλιχάν Γκιουρμπούζ σε όσους την ειρωνεύονται για τα κιλά της;

Η Ασλιχάν Γκιουρμπούζ ρωτήθηκε πρόσφατα σε συνέντευξή της για όσα ακούγονται για το βάρος της, και ειδικά για την επιλογή της να απαντήσει σε ένα σχόλιο που έγινε στα social media.

Η Ασλιχάν σε ένα “κακό” σχόλιο έγραψε: «Γλυκιά μου τι θα έλεγες να ασχοληθείς με το σώμα κάποιας άλλης γυναίκας; Πρέπει επειγόντως να βρεις δικά σου θέματα να σε απασχολούν.» Ο δημοσιογράφος τη ρώτησε γιατί απάντησε έτσι και η Ασλιχάν διευκρίνισε: «Αυτό το μήνυμα το έγραψα για να μη ζήσει κανείς άλλος αυτά που έζησα εγώ στην εφηβεία μου. Εκείνο το διάστημα, είχα πάρει κιλά. Ακόμη κι όταν η οικογένεια μου έλεγε ότι θα πάμε στη θάλασσα, εγώ έμενα στο σπίτι. Δεν πήγαινα ούτε στο χαμάμ, γιατί φοβόμουν να βγάλω την πετσέτα. Υπέφερα πολύ. Πήγε χαμένη όλη η παιδική μου ηλικία. Αργότερα έρχεται η ωριμότητα».

«Τώρα έχετε συμφιλιωθεί με το σώμα σας;», τη ρώτησε ο δημοσιογράφος. Η απάντηση της Ασλιχάν Γκιουρμπούζ ήταν: «Φυσικά και συμφιλιώθηκα. Είμαι 35 χρονών. Και μετά από αυτή μου την απάντηση, έλαβα πολλά θετικά μηνύματα αναφορικά με το θέμα...»

Η γοητευτική ηθοποιός μίλησε και για το εάν το βάρος της έχει δημιουργήσει πρόβλημα στη δουλειά της: «Φυσικά, μπήκα σε μια δουλειά που κάθε μέρα, μετά τις πρόβες, έβαζαν μπροστά μου μια ζυγαριά. Εάν υπήρχε κάποιο θέμα με το ρούχο, καλούσαν την υπεύθυνη κι έλεγαν ατάκες όπως “Η Ασλιχάν πάχυνε.”, “Μήπως να έμπαινες για σολάριουμ;” και τους απάντησα ότι αυτό είναι το νούμερό μου.

Όλοι στην τηλεόραση είναι ψηλοί και αδύνατοι σαν Σκανδιναβοί, αλλά εάν κοιτάξεις έξω στο δρόμο, κανείς δεν είναι έτσι»!

Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία