ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Η Καντέρ ανακαλύπτει γιατί θέλησε η Μπανού να την πάρει στο σπίτι της

Η Καντέρ ανακαλύπτει γιατί θέλησε η Μπανού να την πάρει στο σπίτι της

Η Καντέρ είναι πολύ ευτυχισμένη μετά τις υπέροχες στιγμές που πέρασε με την μητέρα της. Όταν συζητάει με τις φίλες της για το αισιόδοξη είναι πια για το μέλλον της, αποκαλύπτει στα κορίτσια ότι η αδερφή της είναι πολύ σοβαρά άρρωστη και ότι η Μπανού της ζήτησε να γίνει δότρια γιατί μόνο εκείνη μπορεί να της σώσει τη ζωή.

Στο άκουσμα αυτής της πληροφορίας ένα καμπανάκι κινδύνου χτυπά στο μυαλό της Σονγκιούλ, η οποία λέει στην Καντέρ ότι μάλλον αυτός ήταν ο λόγος που την πλησίασε η Μπανού και θέλησε να την πάρει στο σπίτι της και όχι η αγάπη της. Η Καντέρ ακούει αυτό το ενδεχόμενο, αλλά δεν θέλει να το πιστέψει.

Ωστόσο, η Σονγκιούλ αποφασίσει να μοιραστεί τις υποψίες της για τα κίνητρα της Μπανού και με την Φεριντέ. Εκείνη, που θυμάται τη συνάντηση της στο νοσοκομείο με την Μπανού, αλλά και την πρόσφατη νοσηλεία της Καντέρ στο νοσοκομείο η οποία δεν καταγράφηκε, ανησυχεί πια πολύ. Γι’ αυτό και δεν μένει με δεμένα χέρια.

Η Φεριντέ μαζί με την Καντέρ πηγαίνουν στο νοσοκομείο και λίγο αργότερα οι υποψίες επιβεβαιώνονται. Η Μπανού πριν πάρει την Καντέρ στο σπίτι της είχε υποβάλλει σε εξετάσεις συμβατότητας το κορίτσι και γνώριζε ότι θα μπορούσε να γίνει δότρια για την μικρότερη κόρη της. Ο κόσμος της Καντέρ γκρεμίζεται!

Γνωρίζοντας πια την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τη συμπεριφορά της Μπανού τρέχει να την συναντήσει. Η κουβέντα τους όχι μόνο είναι έντονη, αλλά και δεν μένει κρυφή…

Ο πόνος της Καντέρ δεν έχει προηγούμενο. Της φαίνεται αδιανόητο να μπορέσει να ξεχάσει τη μητέρα της τώρα που την έχει γνωρίσει. Η Καντέρ βρίσκει πάλι παρηγοριά στην αγκαλιά της Σονγκιούλ…

Η Μπανού από την άλλη καταλαβαίνει πως θα είναι πια πολύ δύσκολο να πείσει την Καντέρ να γίνει δότρια για την αδερφή της, αλλά δεν έχει άλλη επιλογή από το να πάει να την παρακαλέσει. Κι αυτό κάνει.

Την επόμενη ημέρα η Μπανού πηγαίνει στο ορφανοτροφείο για να πλησιάσει ξανά την Καντέρ. Το κορίτσι μέσα στην οργή και την απελπισία της δε διστάζει να θέσει τη ζωή της σε κίνδυνο. Τελικά, η Μπανού θα πάρει τη συγκατάθεση της Καντέρ ή θα κινδυνέψει να χάσει και τις δύο της κόρες;

 

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο εδώ

Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία