ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Η Καντέρ σώζει την αδερφή της και ο Σεντάτ φροντίζει για τη σκληρή τιμωρία της Μπανού!

Η Καντέρ σώζει την αδερφή της και ο Σεντάτ φροντίζει για τη σκληρή τιμωρία της Μπανού!
Η Καντέρ αισθάνεται πιεσμένη και νιώθει πως πρέπει να βοηθήσει να σωθεί η αδερφή της.

Ο Σεντάτ, που είναι έξαλλος με τη συμπεριφορά της Μπανού απέναντι στην Καντέρ, αλλά και με τα ψέματα που λέει σε εκείνον, τη βάζει να υπογράψει κάποια έγγραφα λέγοντάς τη πως πρόκειται για κάτι άσχετο.

Την επομένη, η Καντέρ, έχοντας αποφασίσει να σώσει τη ζωή της Ντερίν, πηγαίνει στο νοσοκομείο για να προχωρήσει το θέμα της θεραπείας. Ο Σεντάτ την ευχαριστεί και από ευγνωμοσύνη, προσφέρεται να αναλάβει όλα τα έξοδα της στο εξής. Η άρνηση της Καντέρ τον βοηθά να εκτιμήσει ακόμα περισσότερο το νεαρό κορίτσι.

Ο Σεντάτ όμως δεν έχει σκοπό να αφήσει την Μπανού ατιμώρητη.  Σε συνεννόηση με τους γιατρούς κανονίζει να μεταφέρει την Ντερίν στο εξωτερικό, χωρίς βέβαια να προγραμματίζει να πάρουν μαζί τους και τη Μπανού.

Όταν η Μπανού αντιλαμβάνεται τα σχέδια του Σεντάτ είναι αργά κι εκείνος δεν προτίθεται να υποχωρήσει. Την κατηγορεί για το ότι εγκατέλειψε το παιδί της με τη θέληση της και ότι τώρα έφθασε η ώρα να στερηθεί το παιδί της για να πονέσει κι εκείνη. Οι ικεσίες της Μπανού και οι δικαιολογίες της ότι έκανε τα πάντα από φόβο μήπως τον χάσει δεν έχουν καμία επίδραση επάνω του. Ασυγκίνητος παραμένει και μπροστά στην εικόνα της Ντερίν να αποχαιρετά κλαίγοντας την μητέρα της.
Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία