ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Η Μουζγκιάν αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό του Εμίρ στην Νιχάν!

Η Μουζγκιάν αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό του Εμίρ στην Νιχάν!
Η Μουζγκιάν φαίνεται πως έχει απίστευτα θετική επίδραση στη μητέρα του Εμίρ, γι’ αυτό και η Βιλντάν πηγαίνει πολύ συχνά το μωρό στο δωμάτιο της. Η σχέση που αναπτύσσεται όμως ανάμεσα στην Μουζγκιάν και την Ντενίζ ανησυχεί πολύ την Νιχάν, η οποία θεωρεί ότι αυτή η οικειότητα θα αποτελεί άλλον έναν λόγο για τον Εμίρ να κρατάει αιχμάλωτη στη ζωή του την Νιχάν.

Κάποια στιγμή που ο Εμίρ δεν είναι στο σπίτι η Νιχάν αισθάνεται την ανάγκη να μιλήσει στη Μουζγκιάν για τον γιο της. Της εκμυστηρεύεται πως δεν αγαπάει τον Εμίρ και ότι εκείνος το γνωρίζει πολύ καλά. Της λέει ότι ο εγωισμός του Εμίρ είναι τόσο μεγάλος που δεν τον αφήνει να ακούσει ούτε τη δική του καρδιά. Η Νιχάν, πολύ έντονα φορτισμένη, εξομολογείται στην Μουζγκιάν ότι δίπλα στον Εμίρ ζει την ίδια κατάσταση που βίωσε εκείνη δίπλα στον Γκαλίπ. Η Νιχάν παραδέχεται ότι, παρόλο που στο παρελθόν είχε μάθει να μη φοβάται τον Εμίρ, τώρα που εκείνος την απειλεί χρησιμοποιώντας την Ντενίζ είναι τρομοκρατημένη.   

Η Μουζγκιάν νιώθει τον πόνο να την συγκλονίζει ακούγοντας την Νιχάν. Στο νου της έρχονται τα λόγια του Εμίρ για την Νιχάν και συνειδητοποιεί ότι η νύφη της έχει κάθε λόγο να είναι τρομοκρατημένη, αφού πράγματι ο γιος της της έχει παραδεχτεί ότι θα προτιμήσει να σκοτώσει την Νιχάν και την Ντενίζ και μετά να αυτοκτονήσει, παρά να τις αφήσει να βγουν από τη ζωή του. Για το λόγο αυτό και προσπαθεί να βοηθήσει την Νιχάν να προστατευθεί. Με ποιο τρόπο; Λέει στη Νιχάν ότι ο Εμίρ γνωρίζει πια πως ο Κεμάλ ξέρει ότι η Ντενίζ είναι κόρη του.

Τώρα η Νιχάν νιώθει πια πως η Μουζγκιάν θα είναι στο πλευρό της. Βέβαια, η πληροφορία που της έδωσε εκτοξεύει το φόβο της για την κόρη της, αφού ξέρει πολύ καλά ότι από τον Εμίρ πρέπει να περιμένει τα χειρότερα.
Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία