ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Γιατί η Σεχέρ συνεχίζει να λέει ψέματα για την ζωή της στην Μεράλ;

Γιατί η Σεχέρ συνεχίζει να λέει ψέματα για την ζωή της στην Μεράλ;

Η Σεχέρ από τη μία προσπαθεί να απολαύσει τις στιγμές με την κόρη της, από την άλλη να γιατρέψει τις πληγές που δημιούργησε η εγκατάλειψη στην ψυχή της. Η Μεράλ έχει μεγάλη ανάγκη από την ουσιαστική φροντίδα της μητέρας της και η Σεχέρ δεν θέλει να της στερήσει τίποτα.

Όμως στη ζωή της Σεχέρ υπάρχει ακόμα ένα μεγάλο μυστικό. Η δουλειά της. Η Σεχέρ θέλει πολύ, αλλά πλέον δεν μπορεί, να σταματήσει να δουλεύει στο νυχτερινό κέντρο. Ήδη χρωστάει στο αφεντικό της τα χρήματα που πήρε για να πληρώσει τα δίδακτρα της Μεράλ στο σχολείο.

Η Μεράλ, που δεν γνωρίζει την αλήθεια για τη δουλειά της μητέρας της και ποια είναι πραγματικά η οικονομική της κατάσταση, πιέζει την Σεχέρ να βρουν ένα σπίτι και να την πάρει από το ορφανοτροφείο για να ζήσουν μαζί. Η Σεχέρ θέλει όσο τίποτα να προσφέρει ένα σπιτικό στην Μεράλ, αλλά δεν έχει τα χρήματα. Όταν όμως προσπαθεί να ζητήσει μία πίστωση χρόνου από την Μεράλ, το κορίτσι καταρρέει.

Έτσι, η Σεχέρ αυτοεγκλωβίζεται ακόμα χειρότερα. Παίρνει κι άλλα δανεικά και νοικιάζει το σπίτι. Μέχρι πότε όμως θα μπορεί να ανταποκρίνεται στις απίστευτες ώρες δουλειάς, αλλά και να κρύβει την αλήθεια από την κόρη της;

 

Μη χάσετε το επόμενο (33ο) επεισόδιο της σειράς ΖΩΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ την Πέμπτη 1/7

Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία