ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Η Σεχέρ ζητάει από την Μεράλ να επιστρέψει στο ορφανοτροφείο!

Η Σεχέρ ζητάει από την Μεράλ να επιστρέψει στο ορφανοτροφείο!

Η Σεχέρ ζητάει από την Μεράλ να επιστρέψει στο ορφανοτροφείο και το νεαρό κορίτσι δεν μπορεί να πιστέψει ότι ακούει αυτά τα λόγια από το στόμα της μητέρας της. Εκείνη πίστευε ότι και η Σεχέρ είναι το ίδιο ευτυχισμένη από την συμβίωση τους  τόσο και η ίδια. 

Η Μεράλ ζητάει από την Σεχέρ να της εξηγήσει για ποιο λόγο δεν την θέλει πια στο σπίτι της κι εκείνη της απαντά ότι τελικά τα τόσα πολλά χρόνια που ζούσε μόνη της απέκτησε συνήθειες τις οποίες δεν μπορεί να αλλάξει για χάρη της Μεράλ. Η Σεχέρ λέει στην κόρη της ότι η μητρότητα την καταπιέζει και τελικά δεν την αντέχει. Η Μεράλ δεν ξέρει πως να αντιδράσει. Η οργή και η θλίψη εναλλάσσονται διαρκώς στην ψυχή της σε ένταση που νιώθει ότι της κόβει την ανάσα. Ωστόσο, η Σεχέρ είναι ανένδοτη και επιμένει να θέλει να διώξει την Μεράλ από κοντά της. Αυτό, βέβαια, που δεν γνωρίζει η Μεράλ είναι τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους η μητέρα της αναγκάστηκε να πάρει μία τέτοια απόφαση.  

Η Σεχέρ δεν κατάφερε να κρατήσει κρυφή την ύπαρξη της κόρης της από το αφεντικό της. Εκείνος μάλιστα, επισκέφθηκε και γνώρισε την Μεράλ από κοντά και εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά της. Έτσι, ούτε λίγο ούτε πολύ είπε στην Σεχέρ ότι και το μέλλον της Μεράλ δεν μπορεί να είναι άλλο παρά να ακολουθήσει το επάγγελμα της μητέρας της. Σχεδόν απείλησε την Σεχέρ ότι θα φροντίσει ο ίδιος για αυτό.

Η Σεχέρ αγαπάει τόσο πολύ την κόρη της που προτίμησε να την στερηθεί για να τη προστατέψει και να διαφυλάξει το μέλλον της. Θα καταφέρει να υποστηρίξει την απόφαση της μέχρι το τέλος, αλλά και να τους πείσει όλους ότι είναι μια κακή μητέρα;

Μη χάσετε το επόμενο επεισόδιο της σειράς ΖΩΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ την Πέμπτη 6/7    

Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία