ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Η Σεχέρ κάνει φόνο;

Η Σεχέρ κάνει φόνο;
Η Σεχέρ προσπαθεί να αφήσει πίσω της το παρελθόν της και τα χρόνια που δούλευε σε νυχτερινά κέντρα, αλλά μόνο εύκολο δεν είναι. Όλοι όσοι γνωρίζουν το παρελθόν της στέκονται πολύ σκληροί απέναντί της. Είτε είναι οι γονείς των συμμαθητών της Μεράλ, οι οποίοι δεν αποδέχονται την παρουσία της στην ενημέρωση γονέων, είτε είναι οι συγγενείς της, που της δείχνουν ότι δεν έχει θέση ούτε στην κηδεία της αγαπημένης της γιαγιάς. Ακόμα και η Μεράλ, που ξέρει πόσο πολύ την αγαπάει, δείχνει να αισθάνεται άσχημα από την παρουσία στο σπίτι τους μίας φίλης της Σεχερ, με την οποία δούλευαν μαζί.

 Κι ενώ η Σεχέρ βιώνει την απόρριψη και την καχυποψία διαρκώς, ένα βράδυ που τρώνε με την Μεράλ σε ένα ταβερνάκι, την πλησιάζει ένας παλιός πελάτης, ο οποίος σύχναζε στο μαγαζί που τραγουδούσε η Σεχέρ.

Η γυναίκα προσπαθεί ευγενικά να τον αποφύγει, αλλά εκείνος επιμένει. Κι όταν η Σεχέρ με την Μεράλ σηκώνονται να φύγουν τις ακολουθεί με άγριες διαθέσεις.

Ο άντρας τελικά επιτίθεται στην Σεχέρ και αρχίζει να την χτυπά δυνατά. Όταν η Μεράλ προσπαθεί να τον εμποδίσει να χτυπάει τη μητέρα της, εκείνος σηκώνει το χέρι του και στην κοπέλα. Η Σεχέρ τότε καταφέρνει να συγκεντρώσει όλη της την δύναμη και του επιτίθεται. Η συσσωρευμένη οργή όλων των προηγούμενων ημερών μετατρέπεται σε δύναμη και της επιτρέπει να ρίξει κάτω τον άνδρα που επιτέθηκε σε αυτή και την κόρη της.

Εκείνος βρίσκεται αιμόφυρτος στο έδαφος. Είναι νεκρός;  



Μη χάσετε το επόμενο (43) συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς ΖΩΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ την Κυριακή 23/7

   

Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία