ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

H Ελτσίν Σανγκού κέρδισε τον τίτλο "Καλύτερη Ηθοποιός Διεθνώς"!

H Ελτσίν Σανγκού κέρδισε τον τίτλο
Έχοντας ανοίξει τα σύνορα για αρκετά τηλεοπτικά αστέρια της Τουρκίας, όπως η Μπεργκιουζάρ Κορέλ, η Μεριέμ Ουζερλί και η Νούρ Φετάχογλου, τώρα ήταν η σειρά της Ελτσίν Σανγκού να θριαμβεύσει στη Μέση Ανατολή. Η ηθοποιός επιλέχθηκε ως "Καλύτερη ηθοποιός διεθνώς" στο διεθνές Αραβικό φεστιβάλ DIAFA που πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι. 

Η όμορφη ηθοποιός με τους ρόλους της στην τηλεοπτική σειρά KIRALIK ASK, αλλά και στην ταινία “Mutluluk Zamanı” απέκτησε θαυμαστές, όχι μόνο στη Τουρκία, αλλά και σε ολόκληρο τον αραβικό κόσμο.  

Η Ελτσίν Σανγκού, η οποία ταξίδεψε μέχρι το Ντουμπάι για να παραλάβει το βραβείο της, φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο Atlantis The Palm Hotel, στο οποίο η διαμονή κοστίζει 27.500 λίρες το βράδυ. Η ηθοποιός βυθίστηκε στον ύπνο παρακολουθώντας τα ψάρια να τη νανουρίζουν, αφού πέρασε τη νύχτα της στην σουίτα "Neptune underwater" του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου.   



Η Ελτσίν το πρωί που άνοιξε τα μάτια της είδε την ασύγκριτης ομορφιάς θέα των ψαριών να κολυμπάνε στο δωμάτιο της. Η ηθοποιός μάλιστα μοιράστηκε μια φωτογραφία σχολιάζοντας: "Καλημέρα, στο δωμάτιο μου υπάρχει κάποιο πρόβλημα..." αστειευόμενη για ένα σκυλόψαρο που κολυμπούσε στο ενυδρείο του δωματίου της.
Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία