ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Κενάν Ιμιρζαλίογλου: Ένας υποδειγματικός σύζυγος!

Κενάν Ιμιρζαλίογλου: Ένας υποδειγματικός σύζυγος!

Ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου είναι γενικά ο ηθοποιός ο οποίος σε κάθε σειρά που παίζει γίνεται επιτυχία! Πρόσφατα, όμως, η «εικόνα» αυτή δέχτηκε ένα σημαντικό πλήγμα μετά τα απογοητευτικά νούμερα που σημείωσε η τηλεοπτική σειρά ‘ΜΩΑΜΕΘ Ο ΠΟΡΘΗΤΗΣ’ (MEHMED BIR CIHAN FATIHI), στην οποία πρωταγωνιστούσε και ήταν μία από τις πιο ακριβές παραγωγές στην Τουρκία. Η προβολή της σειράς διακόπηκε μετά από 6 μόλις επεισόδια!

Από την άλλη, και η καριέρα της Σινέμ Κομπάλ αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα, αφού η τελευταία τηλεοπτική σειρά στην οποία πρωταγωνίστησε (‘ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ’/YÜZ YÜZE) επίσης δεν πήγε καθόλου καλά.

Όμως, παρόλο που η επαγγελματική ζωή του ζευγαριού δεν πηγαίνει τόσο καλά, η προσωπική τους ευτυχία ανθεί και διανθίζεται από εκπλήξεις. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στις 16 Μαΐου 2016 στο Μοσχονήσι (Cunda Adası) κοντά στο Αϊβαλί της Τουρκίας. Ο γάμος είχε κρατήσει δύο μέρες και δύο νύχτες και το ζευγάρι είχε ξοδέψει 800.000 λίρες.

Για τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους, ο Κενάν ετοίμασε μια μεγάλη έκπληξη για τη σύζυγο του! Μίσθωσε ένα υπερπολυτελές γιοτ για να κάνουν μια 10ημερη κρουαζιέρα στις ακτές του Αιγαίου. Μάλιστα, κάλεσαν και φίλους τους να τους ακολουθήσουν στο ταξίδι τους, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μέσα στο Μάιο.

Τα δώρα δεν τελειώνουν, αφού ο Κενάν χάρισε προεόρτια στη σύζυγο του και ένα βραχιόλι πολύ γνωστής εταιρείας κοσμημάτων, αξίας 70.000 λιρών, ως δώρο για την επέτειο των 2 χρόνων. Και η Σινέμ, όμως, παρήγγειλε να φτιάξουν για τον Κενάν ένα χειροποίητο ρολόι.

Ας τους ευχηθούμε να είναι ευτυχισμένοι και… πάντα τέτοια!

Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία