ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Η Ασλί Ενβέρ πήρε τις αποφάσεις της για τα προσωπικά της!

Η Ασλί Ενβέρ πήρε τις αποφάσεις της για τα προσωπικά της!

Η Ασλί Ενβέρ έχει αλλάξει τακτική μετά από την τελευταία επανασύνδεσή της με τον Μουράτ Μποζ, και μέχρι τώρα είναι συνεπής στην απόφασή της. Η απόφαση που έχει πάρει είναι να μη μοιράζεται την προσωπική της ζωή ούτε με τους δημοσιογράφος, ούτε με τους φίλους που την ακολουθούν στα social media. Με την απόφαση αυτή φαίνεται πως έχει συμφωνήσει και ο Μουράτ Μποζ, ο οποίος επίσης αποφεύγει να ανεβάζει κοινές τους φωτογραφίες. 

Άλλη μία σημαντική απόφαση που πήρε η Ασλί είναι να πει ‘όχι’ στη συγκατοίκηση. Από το φιλικό της περιβάλλον διέρρευσε ότι φοβάται πως η συγκατοίκηση μπορεί να φθείρει τη σχέση τους και να τους οδηγήσει ξανά στις ίδιες δυσάρεστες καταστάσεις. Επίσης, από ό,τι φαίνεται, η γλυκιά ηθοποιός έχει βάλει πάγο και στη σχέση της με τη μητέρα του Μουράτ, τη Νεντρέτ Μποζ.

Παρά την κοινή απόφασή τους να μη δημοσιοποιούν κοινές φωτογραφίες, πριν μερικές ημέρες είδαμε μία. 

Καθώς φαίνεται, την Κυριακή που έπαιρναν το πρωινό τους μαζί σε κάποιο μαγαζί στην περιοχή Κουζγκουντζούκ, εμφανίστηκαν δύο μικροί θαυμαστές τους και το ζευγάρι δεν μπόρεσε να τους χαλάσει το χατίρι, βγάζοντας μαζί τους αναμνηστικές φωτογραφίες!

Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία