ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Η Εϋλούλ και ο Σερκάν χωρίζουν!

Η Εϋλούλ και ο Σερκάν χωρίζουν!
Ένα απλήρωτο γραμμάτιο γίνεται αιτία να συλληφθεί η Μεσουντέ και να οδηγηθεί στη φυλακή. Λίγο αργότερα ο Κεμάλ με την Μπιουσρά και το μωρό φθάνουν στο ορφανοτροφείο για να ενημερώσει την Εϋλούλ. Ωστόσο, αρνείται  να αφήσει τα παιδιά εκεί. Ο σκοπός του από την αρχή ήταν να εκβιάσει συναισθηματικά την Εϋλούν για να τον ακολουθήσει στο σπίτι.  Η κοπέλα αρνείται.

Η Εϋλούλ και τα υπόλοιπα κορίτσια ψάχνουν τρόπους για να βρουν τα χρήματα που χρειάζονται για να βγει η Μεσουντέ από τη φυλακή. Οι επιλογές που ακούγονται απαιτούν μεγάλες θυσίες από όλες τους.  

Η Εϋλούλ σκέφτεται πως αν πρέπει κάποιος να κάνει μία θυσία είναι εκείνη. Έτσι, χωρίς να το πει στις φίλες της επισκέπτεται τη μητέρα του Σερκάν και της λέει ότι δέχεται να χωρίσει τον γιο της, αν της δώσει τα χρήματα που χρειάζεται για να βγάλει τη μητέρα της από τη φυλακή.  Η Ναζάν δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

Η Εϋλουλ με τα χρήματα της Ναζάν καταφέρνει να πετύχει την αποφυλάκιση της Μεσουντέ. Τώρα πρέπει κι εκείνη να φανεί συνεπής σε αυτό που υποσχέθηκε. Έτσι, αρχικά προσπαθεί να αποφύγει τον Σερκάν, ενώ την επόμενη ημέρα του ανακοινώνει ότι θέλει να χωρίσουν!
Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία