ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Βρίσκει η Μεράλ τη μητέρα της;

Βρίσκει η Μεράλ τη μητέρα της;


Η Μεράλ, με αφορμή τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό τραγουδιού δίνει μία συνέντευξη σε εφημερίδα. Ο δημοσιογράφος, ωστόσο, θεωρώντας πιο «πιασάρικο» το γεγονός ότι η Μεράλ ζει σε ορφανοτροφείο, εστιάζει το άρθρο του σε αυτό.

Η συνέντευξη απογοητεύει την Μεράλ, αλλά γίνεται αφορμή να δεχτεί μία απροσδόκητη επίσκεψη. Έρχεται να την δει μία νεαρή γυναίκα, η οποία ισχυρίζεται πως είναι η μητέρα της.

Η Μεράλ δεν θέλει να την πιστέψει, αλλά ο πειρασμός να αποκτήσει μητέρα είναι μεγάλος και φαίνεται πως φωλιάζει στις καρδιές όλων των κοριτσιών του ορφανοτροφείου. Έτσι, λίγο αργότερα επισκέπτεται αυτή τη γυναίκα στο σπίτι της.

Η Μεράλ από τα πρώτα λεπτά που συζητά με την «μητέρα» της νοιώθει κάπως άβολα, καθώς εκείνη είναι αρκετά διαχυτική και το κορίτσι δεν έχει συνηθίσει σε μία τέτοια συμπεριφορά. Επίσης, της φαίνεται περίεργο που της ζητά να μην ξαναεπιστρέψει στο ορφανοτροφείο και ακόμα πιο ύποπτο το ότι με ένα απλό τηλεφώνημα η κ. Νεριμάν έδωσε τη συγκατάθεση της.

Όταν πια η Μεράλ αισθάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά με την «μητέρα» της προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να φύγει από το σπίτι της. Όμως αντ’ αυτού βρίσκεται με ένα πιστόλι να την απειλεί…  

 

Δείτε ολόκληρο το σημερινό νέο επεισόδιο εδώ...
Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία